Berichten en video’s

Gastenberichten & groetberichten van gelukkige koppels…

Of zoals wij ze graag noemen… Pure magie

Bruiloft gasten berichten zijn de magie die NA DE PIEP BOX tot die speciale toevoeging aan een bruiloft of evenement maken. Die magie kan moeilijk onder woorden te brengen zijn… dus hier is wat liefde en kattenkwaad dat de essentie en karakter van de bruiloften van klanten vastlegt.

Groetberichten zijn zo leuk voor gasten om te horen wanneer ze de telefoon opnemen.

Na de piep laten gasten een bericht van liefde… of kattenkwaad achter!

Hier zijn enkele van de geweldige gelukkige koppels van NA DE PIEP BOX die hun gasten verwelkomen op hun bruiloft.

Een begroetingsbericht is zo leuk voor uw bruiloftsgasten om te horen en zet de toon voor de berichten van uw gasten.

Er is geen script of tijdslimiet. Wees uzelf, zeg wat u wilt zeggen en laat het gewoon aan ons over om het op magische wijze in uw gastenboek te stoppen.

Wanneer uw gasten de telefoon opnemen, horen ze uw begroetingsbericht om hen te verwelkomen op uw bruiloft, dan zullen ze de ‘PIEP’ horen en een bericht van liefde achterlaten… of kattenkwaad! Er is geen limiet aan het aantal of de lengte van gastenberichten.

U kunt uw begroetingsbericht opnemen via spraakmemo’s op iPhone of spraakrecorder op Android; in het geval van een Video gastenboek zal dit een video-opname zijn op uw eigen telefoon. We sturen u enkele tips en voorbeelden.

Stuur het dan naar ons via sms, WhatsApp of e-mail. Het hoeft niet perfect geproduceerd te zijn… het is eigenlijk nog leuker als dat niet zo is!

One Fine Wedding Day