Vragen

Van al onze tevreden klanten weten we dat er vragen opduiken.

We hopen dat de onderstaande informatie u zal helpen om de uwe te beantwoorden.

Heeft u een vraag niet beantwoord wordt via de onderstaande vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

We hebben momenteel boekingen tot december 2023 – dus we raden altijd aan vroeger dan later te boeken om beschikbaarheid te garanderen!

We verzenden momenteel alleen in het Nederland. We zijn echter voortdurend in ontwikkeling en onderzoeken of we de gastenboeken naar de verdere locaties brengen.

Nee, de MONROE MOBIEL werkt op een opgeladen accu en hoeft dus niet aan een stopcontact te worden gekoppeld. In het ergste geval dat de accu vervroegd op is, is oplaadkabel bijgevoegd en kan deze aangesloten worden om het evenement te vervolgen. Echter is dit nog nooit nodig geweest.

Nee! U ontvangt elke voicemail die op uw evenement wordt achtergelaten. De enige keer dat we een voicemail ooit zullen verwijderen, is als er haatspraak wordt gebruikt.

U ontvangt uw gastenboek uiterlijk 2 dagen voor het evenement.

Wij leveren u een prepaid label. U kunt binnen 3 dagen na afloop van het evenement de MONROE MOBIEL afgeven bij het dichtstbijzijnde postkantoor. (Instructies worden in de doos meegeleverd).

Onze editors verwerken de voicemails doorgaans binnen 2-4 weken na ontvangst van de telefoon.

Nee, alleen bij het huren van de NA DE PIEP BOX kan de Photobooth optie worden gekozen als extra.

Als vuistregel … raden we aan het gastenboek op een locatie te plaatsen waar u gemakkelijk een telefoongesprek kunt voeren (dus niet op de dansvloer… 😉)

Als vuistregel … raden we aan het gastenboek op een locatie te plaatsen waar u gemakkelijk een telefoongesprek kunt voeren (dus niet op de dansvloer… 😉)

Ja! We hebben fotolijsten met instructies voor het gebruik van de telefoon.

We raden aan om voor en na elk gesprek ontsmettingsdoekjes te gebruiken en hand desinfecterend middel in de buurt te hebben dat gasten kunnen gebruiken. We raden gasten ook aan om de telefoon een paar centimeter van hun gezicht te houden wanneer ze hun bericht opnemen!

Nee! Onze telefoons zijn volledig draadloos en hebben geen externe verbinding nodig om te werken, wat betekent dat ze overal kunnen worden geplaatst!

Zodra wij contact met u hebben opgenomen met bevestiging van beschikbaarheid op uw aangegeven datum en u uw aanbetaling heeft ingediend, kunnen we bevestigen dat u bent geboekt voor uw evenement!

We bevestigen officieel de kleur van uw telefoon na aanbetaling van uw boeking. We streven er altijd naar om al onze klanten hun favoriete kleurkeuze te geven!

One Fine Wedding Day