Hoe werkt het

Ik wil dit! Wat moet ik doen?

Check de beschikbaarheid. Allereerst moeten we controleren of het gastenboek beschikbaar is voor uw evenement. Dus stuur ons een bericht en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Het proces

1. Neem voicemail op

We hebben u nodig om uw ‘begroetingsbericht’ op te nemen welke uw gasten zullen horen wanneer ze de telefoon opnemen. Maak u geen zorgen, we sturen u voorbeelden om u te inspireren. Afhankelijk van uw keuze voor een video gastenboek of audio gastenboek zal het begroetingsbericht een video of audiobestand zijn.

2. Ontvangen gastenboek

We zullen de MONROE MOBIEL een paar dagen voor uw evenement naar u toesturen. Dan kunt u deze eenvoudig binnen 3 dagen na het evenement afgeven bij het dichtstbijzijnde postkantoor met vooraf betaalde postkosten.

In het geval u de NA DE PIEP BOX huurt, zal deze op de dag van het evenement kosteloos worden gebracht, geïnstalleerd en na afloop van het evenement weer opgehaald worden.

3. Herinneringen bezorgd

We verzamelen al uw berichten en bewerken dit in één fantastisch gaaf bestand op een unieke USB-stick van een fles, en op de post gedaan.

In het geval dat u de NA DE PIEP BOX huurt, krijgt u hier ook nog een omlijst gepersonaliseerd telefoonbord bij met mogelijke polaroidfoto’s die gasten hebben achtergelaten op het prikbord als u de optionele Photobooth in het arrangement heeft gekozen.