Gelukkige koppels

Onze gastenboeken hebben de karakters van alle soorten evenementen vastgelegd zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea en pensionering met één ding gemeen; berichten van liefde en kattenkwaad!

Iconische locaties zoals het strand, in een stal in een natuurreservaat, winterse bruiloftswonderlanden en zelfs een minifestival… Of in uw eigen achtertuin.

Hier zijn enkele getuigenissen van de mensen van wie we het meest houden, onze cliënten.

Patrick & Daphne

In september 2022 hebben wij de diensten van Na De Piep Box ingeschakeld voor onze bruiloft, waarbij zij de Britse telefooncel hebben geplaatst. De telefooncel was uitgerust met zowel een photobooth als een mogelijkheid om een persoonlijke videoboodschap in te spreken, wat voor ons een fantastische manier was om een blijvende herinnering te creëren met persoonlijke berichten van onze gasten. Bovendien paste de uitstraling van de telefooncel perfect bij het interieur van onze trouwlocatie en vormde het een prachtige aanvulling op de algehele sfeer.

De resultaten van de telefooncel waren geweldig. We ontvingen een prachtige persoonlijke montage van alle gemaakte foto’s en video’s, die hilarische en onvergetelijke momenten van onze bruiloft vastlegden. Onze gasten hebben de hele dag door gebruik gemaakt van de telefooncel en het heeft voor vele plezierige en lachwekkende momenten gezorgd.

Bij de voorbereidingen van ons evenement verliep de communicatie met Na De Piep Box bijzonder soepel en efficiënt. Ivo, de eigenaar, heeft persoonlijk gezorgd voor de opbouw en afbraak van de telefooncel, en dit verliep allemaal vlekkeloos en op tijd. Wij willen Ivo dan ook bedanken voor zijn inzet en waardevolle bijdrage aan onze bruiloft.

Met dankbaarheid

Foto recensie Patrick en Daphne
Foto recensie Bruiloft foto Danielle en Jason

Danielle & Jason

Op 25 mei 2023 zijn wij in het Wapen van Zoetermeer getrouwd en hebben wij de “Na De Piep Box” ingehuurd. Dit is absoluut een fantastische keuze geweest, want we zijn ontzettend blij met de resultaten die we hebben gekregen. De foto’s en video’s die we hebben ontvangen zijn geweldig!

Ook onze gasten hebben enorm genoten van het maken van foto’s, GIF’s en video’s met de “Na De Piep Box”. Het heeft echt bijgedragen aan de feestelijke sfeer en iedereen had een geweldige tijd.

Het ingelijste telefoonbord heeft een speciale plek bij ons in de woonkamer gekregen.

Wij willen “Na De Piep Box” van harte aanbevelen aan iedereen die zijn of haar bruiloft onvergetelijk wil maken. Het was een geweldige toevoeging aan onze speciale dag en heeft bijgedragen aan het creëren van prachtige herinneringen.

Met vriendelijke groeten,

Mr en Mrs Cinnamon

Mitchel & Sissie

Wij willen graag onze oprechte waardering delen voor de geweldige ervaring die we hebben gehad met de Na de Piep Box op onze bruiloft! Ivo was punctueel en zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep, van het opzetten tot het ophalen aan het einde van de avond.

Het contact met het team verliep bijzonder soepel en prettig. Het was een waar feestje om te zien hoeveel plezier zowel wij als onze gasten hadden met de Na De Piep Box. Het was net zo druk bij de box als aan de bar, en dat zegt wel wat! Iedereen wilde graag een foto maken, maar vooral ook een persoonlijk bericht voor ons inspreken. We hebben mensen samen zien lachen en genieten in de box, en deze vreugde werd prachtig weergegeven in de film die we na de bruiloft ontvingen.

Ivo heeft de film op ongelooflijk leuke wijze gemonteerd. We waren verrast door de grappige, hartverwarmende en prachtige boodschappen die onze gasten voor ons hebben achtergelaten. Het voelt als een gastenboek, maar dan op z’n allermooist! De polaroidfoto’s die onze gasten op het bord hebben geprikt, kregen we ook thuisgestuurd. Het zijn geweldige aandenkens, en onze gasten konden zelfs een extra exemplaar voor ons op het prikbord achterlaten. Vertrouw ons, er kan meer dan genoeg worden afgedrukt – het raakt echt niet op! We zijn dankbaar voor alle kostbare beelden. Een extra leuke verrassing was het naambord van de telefooncel, dat we prachtig ingelijst thuisgestuurd kregen. De Na de Piep Box is echt een compleet pakket.

We willen Ivo enorm bedanken voor het vastleggen van zulke mooie herinneringen, die we nu keer op keer kunnen herbeleven. De Na de Piep Box was een absolute meerwaarde op onze bruiloft en we raden het iedereen van harte aan!

Foto recensie Bruiloft foto Mitchel en Sissie