Monroe Mobiel

Draagbaar, verzendbaar en beschikbaar in heel Nederland!

Wij noemen haar MONROE!

Onze originele Art Deco telefoon is vernoemd naar de schermgodin van de jaren ’30. De klassieke ivoorkleurige telefoon past bij elk bruiloftsontwerp. Waar uw bruiloft ook is in Nederland, we kunnen ons audio-gastenboek per koerier bezorgen. Gewoon plug-and-play.

Berichten van liefde en kattenkwaad verzamelen op uw trouwdag – felicitaties uiten, verhalen delen en herinneringen ophalen. Of uw spraakzame tante een gênant verhaal vertelt of uw oudste schoolvrienden van begin tot eind ‘Hold On’ zingen – ons audio-gastenboek legt elke seconde vast.

Een trouwdag kan voorbijschieten, maar met een audio-gastenboek heeft u de berichten van uw gasten om voor altijd naar te luisteren. Laten we het hebben over het toevoegen van de MONROE MOBIEL als een onmisbaar onderdeel van uw trouwdag.

Na De Piep Box

Compleet geleverd!
225,- Eenmalig
  • Verhuur van MONROE MOBIEL
  • Koerier levering en afhaling
  • Audio gastenboek monogram personaliseren
  • Gepersonaliseerde audio gastenboek fotolijst
  • Virtuele audio-gastenboekservice, voor gasten die niet aanwezig kunnen zijn
  • Uw audio-gastenboek
  • Borgsom €100,-
Reserveer nu!

* Bij locaties met grotere afstanden wordt een extra tarief gerekend.
**Niet-restitueerbare boekingskosten

DSC05197

Hoe ontvangen wij ons gastenboek?

Na uw bruiloft ontvangt u uw gastenboek, vol met de berichten van liefde en kattenkwaad van uw gasten van uw trouwdag. Uw digitale gastenboek wordt opgestuurd op een unieke USB-stick en makkelijk te downloaden op uw computer. U kunt het delen met uw vrienden en familie of het voor uzelf houden. Om naar te luisteren, voor altijd.

Op maat gemaakt monogram & gepersonaliseerde fotolijst

Jouw thema, jouw kleuren, jouw manier.